Gezond afvallen en met een blijvend resultaat

Eten als troost of om spanningen te verdringen, gaan tot het verleden behoren. Een leven lang een dieet volgen is en blijft lastig volhouden.

Als je visite of een feestje hebt, juist dat wat je lekker vindt, moeten laten staan ! Je hele leven lang een dieet volgen !

  •    Logisch dat afvallen een probleem is en dat je er na een tijdje moedeloos van kunt worden.
  •    Logisch dat veel mensen spreken over het jo-jo-effect.
  •    Logisch dat veel mensen met hypnose willen afvallen, omdat dat een stuk makkelijker wordt.

Bij ons begint afvallen niet met minder of anders eten. Afvallen bij HypnoSeCure begint met een goed gesprek om de aanleiding aan de weet te komen. Vervolgens wordt een methode toegepast, die geest en lichaam traint met een blijvend resultaat. 

Ongeveer 80% van de mensen die willen afvallen, hebben uit het verleden iets mee genomen, wat hen nu beperkt in het afvallen. Misschien werd je als kind gepest en was thuis snoepen een veilig iets. Jouw onderbewuste heeft dit gekoppeld en denkt dat snoepen je rust en veiligheid geeft. Hierdoor zal jouw onderbewuste er alles aan doen om dit gedrag in stand te houden.

HypnoSeCure wil dit samen met jou gaan herstellen en zorgen dat je weer weerstand kunt bieden. Pas nadat de ballast uit het verleden is opgelost, kan er resultaat worden geboekt. Daarna kun je weer met een gerust hart eten.

Weegschaal

--- HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen medische of andere zorg vervangen ---

Heeft u vragen?

TWIJFEL NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Kom eens langs

Peelland 16, Kaatsheuvel

Stuur een email

info@HypnoSeCure.nl