Afvallen met de Hypnose-maagband-methode

Word je overgewicht een probleem voor je gewrichten of je verdere gezondheid of heb je van de dokter het advies gekregen om flink af te vallen, kom dan eens langs bij HypnoSeCure.

Deze methode is geschikt voor iedereen die minimaal 5 kg wil afvallen.


Om hetzelfde resultaat te bereiken als een maagband operatie, is het mogelijk om virtueel een maagband aan te leggen. Wij omzeilen je bewuste geheugen en werken in het onderbewustzijn. Je ervaart fijne sessies zonder bijwerkingen en met een snel, waarneembaar resultaat. Ongeveer 80 % van de mensen met overgewicht kan definitief geholpen worden. Het kan dus de moeite waard zijn en waarom zou je dit niet willen ervaren.


Overgewicht kan een gevolg zijn van dieper liggende problemen uit het verleden. Het onderbewuste heeft voor jou een fijn gevoel gecreëerd door met eten tot rust te komen. Dit ligt vast in je onderbewustzijn en dit staat voor een positief gevoel. Dit is erg moeilijk te veranderen door je bewuste geheugen.

HypnoSeCure
wil op een verstandige manier deze verandering bij jou laten plaats vinden. Dit kan door een hypnose sessie te ondergaan om bijvoorbeeld ook een dieper liggend probleem te neutraliseren. Daarmee zal dus ook de hypnose-maagband-methode beter gaan werken.

--- HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen medische of andere zorg vervangen ---

Heeft u vragen?

TWIJFEL NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Kom eens langs

Peelland 16, Kaatsheuvel

Stuur een email

info@HypnoSeCure.nl