Overgewicht ?

Ook in onze maatschappij is overgewicht een steeds groter probleem. Je zit niet lekker in je vel  en je krijgt steeds meer gezondheidsklachten. HypnoSeCure wil samen met jou, door middel van hypnose en daarmee dus met een gezonde en krachtige werking, definitief afrekenen met overgewicht.


In het algemeen ben je in een paar sessies verlost van je overgewicht. Nee, geen lange sessies, waarbij je nog niet eens zeker bent of het werkt. Heb je overgewicht of wil je enkele kilo’s kwijt, dan kan HypnoSeCure een oplossing bieden.


Afvallen zonder op dieet te gaan ?

“Ja, ja”, horen we weleens, “dat bestaat niet !”.
Nou simpel toch, kom het gewoon ervaren.  


Bij afvallen is het belangrijk dat je onderbewustzijn juist ‘geprogrammeerd’ is. Als je geen fysieke aandoening hebt, wordt je niet zomaar dik. De oorzaak is meestal te weinig beweging in combinatie met te veel eten.


Misschien is je onderbewustzijn nu al wel geprogrammeerd om geen of weinig groente en fruit (meer) te eten en vind je het heerlijk om vet en zoet te eten.


Om dit te veranderen heb je een sterke wil nodig, maar je hoeft van ons niets te geloven.
HypnoSeCure wil je dit gewoon laten ervaren.


Wij werken in het onderbewustzijn en passeren als het ware je bewuste geheugen. Je krijgt een of meer fijne sessies zonder bijwerkingen en met een snel waar te nemen resultaat. Tijdens de sessies gaan we zorgen dat je geen behoefte meer hebt om veel te eten en je zult sneller een verzadigd gevoel krijgen.

Je lichaam gaat dus anders op eten reageren, terwijl je toch gewoon alles kunt blijven eten. Het verliezen van gewicht zal uiteindelijk steeds makkelijker en als vanzelf gaan.

--- HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen medische of andere zorg vervangen ---

Heeft u vragen?

TWIJFEL NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Kom eens langs

Peelland 16, Kaatsheuvel

Stuur een email

info@HypnoSeCure.nl