Regressie

Regressie betekent teruggaan. Als je onder hypnose in regressie gaat, ga je dus letterlijk terug in de tijd. Je gaat terug naar het moment dat jouw probleem, de pijn of je gedrag is ontstaan. Door het opnieuw beleven van de situatie, ervaar je waar en hoe dit probleem ontstaan is.

Je komt te weten waarom bepaalde keuzes zijn gemaakt, die misschien anders hadden gekund. Vaak is een deel van ons blijven steken in die situatie en is het alsof dat deel stil is gaan staan. De minder goede ervaring is als het ware verankerd in je onderbewustzijn.

Door opnieuw in contact te komen met die situatie en de persoon die jij op dat moment was, kan onder deskundige begeleiding alles weer in beweging gezet worden. Door bewust onderscheid te maken tussen toen en nu, kun je bewust gaan kiezen voor nieuw gedrag en ook nieuwe oplossingen.

Door onze begeleiding, maar vooral de bereidheid van jezelf om onder hypnose te willen gaan, kan een staat van trance gerealiseerd worden, waardoor de juiste veranderingen in het onderbewustzijn kunnen worden gemaakt.

HypnoSeCure wil samen met jou de negatieve zaken benoemen en zorgen dat deze omgezet worden naar een positieve ervaring.

Jijzelf gaat het doen, wij zitten naast je om je hierbij te helpen.

 

--- HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen medische of andere zorg vervangen ---

Heeft u vragen?

TWIJFEL NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Kom eens langs

Peelland 16, Kaatsheuvel

Stuur een email

info@HypnoSeCure.nl