Slaapproblemen

Slapeloosheid of slecht slapen is vaak te vroeg of meerdere keren wakker worden. Slaapproblemen maakt mensen moe, slaperig of prikkelbaar. Het gevolg hiervan is dat men weer slecht in slaap valt of heel lang wakker blijft liggen.

Door lichamelijke klachten, veel spanningen of slechte gewoontes ontstaat slapeloosheid. Wat denk je van te laat eten of lekker lusteloos op de bank hangen? Ook het lang achtereen gebruiken van laptop, tablet, IPhone of IPad helpt niet echt om heerlijk van een welverdiende nachtrust te gaan genieten.

Natuurlijk kun je zelf ook veel doen om geen slaapproblemen te hebben of te krijgen. Je moet je op de eerste plaats al niet druk maken, als je wakker ligt. Je zou minder koffie of alcohol kunnen nuttigen. ’s Avonds even een wandelingetje maken, maar ook een frisse slaapkamer kan al werken.

Bij HypnoSeCure wordt in het onderbewuste geheugen gewerkt. Dit deel van het geheugen slaat alles op, net als de harde schijf van een PC. Slaapproblemen zijn dikwijls het gevolg van gewoontes, waardoor het lichaam wordt aangeleerd om een bepaald ritme te volgen; dan wordt het hoog tijd om alles weer eens te rangschikken of een update te maken. Doordat wij werken in je onderbewustzijn kunnen wij er niet voor zorgen dat het verleden wordt vergeten; wel kunnen wij zorgen dat de beleving ervan anders wordt. We zetten er een andere emotie voor in de plaats en maken het draagbaar en acceptabel.


Als je slaapproblemen blijft houden, dan willen wij het “in-slaap-vallen” graag herstellen. Bij HypnoSeCure onderga je een fijne behandelmethode, die zorgt voor een krachtig en direct waarneembaar resultaat.

Doorlopen

 

--- HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen medische of andere zorg vervangen ---

Heeft u vragen?

TWIJFEL NIET EN NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT OP!

Kom eens langs

Peelland 16, Kaatsheuvel

Stuur een email

info@HypnoSeCure.nl