Het onbewuste…

Laat hypnose de oplossing zijn voor je blokkades

Hypnose is een hele natuurlijke manier van “aanwezig zijn”.

Je leest een boek of je “zit” helemaal in die spannende film; je ben in een staat van hypnose. Je rijdt eigenlijk op de automatische piloot naar je werk waarbij je soms het idee hebt, dat je een stuk hebt overgeslagen; dan ben je in een staat van hypnose. Een gefocuste concentratie en dat noem men hypnose.

Iedereen kan dagelijks wel meerdere keren in een staat van hypnose zitten. Het is een hele natuurlijke manier van “zijn” en helemaal niet eng.

Het onbewuste is net een computer. Het doet wat het altijd al heeft gedaan en het liefst op precies dezelfde manier als de vorige keer. Als je naar bed gaat, doe je eerst je ogen dicht, dan draai je je om en dan ga je vanzelf slapen. Het is automatisch gedrag dat door je onbewuste wordt geregeld. Gelukkig is dat onbewuste ook heel goed kneedbaar en heel vatbaar voor suggesties. Als in de behandeling beeldend genoeg gewerkt wordt, zodat het onbewuste precies weet wat er moet veranderen, dan verandert het onbewuste dat gedrag onmiddellijk en vaak ook blijvend. Al het gedrag kan op deze manier worden veranderd.

Als je iets krachtig wilt, dan is het jouw wilskracht en is het ook jouw kracht van de hypnose. HypnoSeCure zou je graag willen begeleiden om jouw kracht naar boven te halen. 

Een citaat uit een artikel over hypnose van het dagblad Trouw:

Hypnose is een techniek waarin men suggesties doet aan de cliënt. Veel medici denken dat hypnose een krachtige, effectieve werking kan hebben en die diverse verschijnselen zoals pijn, angst en stemmingswisselingen kan remmen. Daarnaast kan hypnose helpen met het veranderen van gedrag, bijvoorbeeld bij roken. Hypnose werd al gebruikt in het oude Egypte en werd later ook door de Romeinen gebruikt. In de 18eeeuw kwam hypnose weer op, waarna het door wetenschappers als Sigmund Freud werd opgepikt en toegepast.

 

Behandelingen

Stoppen met roken
Slapeloosheid
Regressie
Behandeling
Angsten of fobieën
Het onbewuste

De voordelen van hypnose

  • Een eenvoudige manier om te stoppen met roken
  • Een fijne relaxte behandeling zonder bijwerkingen
  • Hypnose kan helpen bij het verbeteren van diepe slaap
  • Hypnose kan opvliegers onderdrukken
  • Hypnose kan zenuwen kalmeren
  • Hypnose helpt met omgaan met pijn, stress en angst
  • Betaalbaar en een snel waarneembaar resultaat
  • In de meeste gevallen is één sessie voldoende
  • Het vergroot je zelfvertrouwen
  • Je merkt: “een geruster leven” geeft een veilig gevoel

Heeft u vragen?

Twijfel niet en neem vrijblijvend contact op!