Wie ben ik?

Mag ik me even voorstellen?

Ik ben Wilma Bisselink, ben gehuwd en samen hebben wij twee volwassen zoons. Ook zijn wij de trotse grootouders van 2 schatten van kleinkinderen. Behalve hypnose therapeut ben ik inmiddels NLP master, een gewedige aanvulling op hypnose.

Mijn specialicatie is het STOPPEN MET ROKEN d.m.v. hypnose, waarmee ik inmiddels vele mensen heb mogen begeleiden naar een rookvrij leven.

Uiteraard kunt u ook voor andere behandelingen bij mij terecht. Het enige wat je moet hebben  voor een geslaagde behandeling, is de juiste instelling, een open mind en dan kan ik je het laatste zetje in de goede richting geven.

Stoppen met Roken

Ik heb de naam HypnoSeCure gekozen omdat ik hierin 3 woorden heb gevonden, waar ik dagelijks mee werk en waar ik 100 % achter sta.

Hypnose

Secure

Cure

HypnoSeCure legt in een voorgesprek duidelijk en eerlijk uit wat hypnose inhoudt.

Hypnose is een efficiënte en effectieve methode, waarbij je bewuste denken wordt omzeild. Er zullen vervelende ervaringen in je onderbewuste veranderd worden.

Als je er meer vanaf weet, besef je goed dat je niet bang hoeft te zijn, want we kunnen geen zaken veranderen, als je dat zelf niet wilt.

Jij houdt de controle, je bent er gewoon volledig bij en je kunt er zelf op elk moment uitstappen.

Net zoals bij een dokter of advocaat kunnen we geen garanties geven.
Als je onze methode echt goed toepast en je er 100% voor open staat, dus als je echt 100% wilt dat er iets verandert, dan gáát er ook iets veranderen.

Indien je toch besluit dat het niets voor je is en je wilt toch geen behandeling, dan hoef je ook niets te betalen. Dat mag je zelf aangeven in het voorgesprek.

De oplossing voor onzekerheid, rookverslaving, een angst, onrust of ander probleem!

Wil je je binnenkort weer zeker voelen en meer van het leven genieten?

HypnoSeCure wil samen met jou de problemen aanpakken!

HypnoSeCure wil met haar behandelingen geen (medische) zorg vervangen en de behandeling wordt niet vergoed door uw verzekeraar.

RECENSIES

De sessie is erg goed voor me geweest. Het leek dagen daarna of dat ik heel veel ruimte in mijn hoofd gekregen heb. Ook voel ik me rustiger. Het vergeven van mezelf en van anderen heeft me positieve energie opgeleverd en tot op heden zijn de gevoelens, naar de mensen die ik alles vergeven heb, positief. Mijn lijf voelt ontspannen, mijn humeur is verbeterd. Nogmaals dank voor de sessie.

Frits

Ik was al eens 5 jaar gestopt, maar in die 5 jaar is er geen week geweest dat ik het niet moeilijk had. Die sigaret bleef roepen. Na weer een paar jaar als ‘gelegenheidsroker’, maar wel bij iedere gelegenheid, besloot ik nu definitief te stoppen, omdat ik niet wil dat mijn 2 jaar oude dochter papa ziet roken. Ik was op zijn zachts gezegd sceptisch over hypnose, maar ik dacht baat het niet… Ondertussen zijn we 2 maanden verder en zie ik af en toe een pakje sigaretten van iemand liggen. Dan denk ik: oh ja, dat heb ik ook gedaan. De drang is helemaal weg en ik heb er gewoon geen behoefte meer aan. Bedankt!

Joep

DIT ZEGGEN ONZE KLANTEN…

Yvonne

Ik wil even laten weten, dat de hypnosesessie een nog verdere bijdrage heeft gegeven aan mijn rijstijl. Ik zit de laatste tijd toch net een stuk relaxter in de auto, thanks.

Caroline

Geweldig, ik ben ineens een niet-roker !
Heel erg bedankt voor de hulp.
Blij mee.

Lizette

Hoi Wilma,Ik ben geslaagd voor mijn examen. Ik heb steeds een goed gevoel gehad en ik was erg rustig. Ik kon alles goed lezen en was niet gespannen. Dank je wel !

Harold

Ik ben echt onder de indruk van de impact van de behandeling. Mijn hele kijk en gedachten over roken zijn anders geworden. Ik heb geen vreselijke gevoelens meer, mijn reukvermogen is anders en mijn eten smaakt me een stuk beter.

Moniek

Ik ben begin april bij jou geweest voor stoppen met roken en daarna nog voor mijn stem. Na 2 dagen is mijn stem al met kleine beetjes teruggekomen. Echt een succes dus en verder rook ik ook nog steeds niet. SUPER hoor, dank je wel

Behandelingen

Stoppen met roken
Slapeloosheid
Regressie
Behandeling
Angsten of fobieën
Het onbewuste

De voordelen van hypnose

  • Een eenvoudige manier om te stoppen met roken
  • Een fijne relaxte behandeling zonder bijwerkingen
  • Hypnose kan helpen bij het verbeteren van diepe slaap
  • Hypnose kan opvliegers onderdrukken
  • Hypnose kan zenuwen kalmeren
  • Hypnose helpt met omgaan met pijn, stress en angst
  • Betaalbaar en een snel waarneembaar resultaat
  • In de meeste gevallen is één sessie voldoende
  • Het vergroot je zelfvertrouwen
  • Je merkt: “een geruster leven” geeft een veilig gevoel

Wilt u een afspraak maken?

Dan kunt u direct hier uw afspraak regelen…